Dag 4 skulle vise sig at starte med larm og støj – Som i måske kan forestille jer fra det første billede.
Skolebusser, Tuc-Tuc’er, lastbiler, biler og meget mere der farer rundt lige forneden af den fine balcon vi havde.

Men ingen tid at spilde – Turen forsætter selvfølgelig og der var morgenmad 8.30 på øverste etage af hotellet med fin udsigt over hele Kandy.
Første stop på dagens tur var i Botanisk have Kandy. Et kæmpe areal med ganske imponerende udstilling af bambus-arter, palme-arter og ikke mindst fruens ynglings – Orkideer! Helt helt hus kun med orkideer.

Efterfølgende, ikke langt fra botanisk have, gjorde vi stop ved min gamle arbejdsplads i Meewatura. Det var her vi havde den største byggeplads og kontor. Som billederne viser står det hele der stadig og fungere! Der var vand i bassinerne og der går folk rundt og vedligeholder.
Ingen tvivl om at der efterhånden godt kunne trænges til et par spande maling, men med 6 års sol og fugtighed på den højeside af 80% så ryger glans og ny maling hurtig.
Det var jo egentlig det her jeg så gerne ville ud og se og det var da også super fedt at få sommerfuglene forløst og se resultater af MTHøjgaards kamp i varmen. Det var super spændende og se alle bygningerne vi  havde opført i brug og med alle rør og pumper installeret. Installationerne var godt i gang da jeg forlod Sri Lanka og test blev foretaget, men som så meget andet på Sri Lanka så var mange ting kun halvt udført da jeg forlod byggeriet i juni 2009.
Det var lidt pudsigt da vi ankom til porten ved området, at vagten som stod der kunne huske mig. Jeg havde forberedt mig lidt og taget mit gamle ID-kort med og det kunne han sjovt nok sagtens genkende. Så vi fik lov til at kører ind og bare gå frit rundt på hele området. Vi undlod dog at gå ind i bygningerne.

Vi kørte så videre mod bjergene og af ruten Gampola Road. Vi skulle ende i Nuwera Elia, men på vejen skulle vi lige gøre 2 stop mere.
Det første var på en byggeplads mere som jeg var en del af. I bjergene uden for Gampola besøgt vi så den næste del af systemet hvor vi byggede rensningsanlæg.
Her var vagten og lederen fra WB lidt mere skeptiske for vores besøg, men da de fik afvide at vi allerede havde besøgt Meewatura så kunne alt lade sig gøre. Dejligt som tingene kan være så simple nogen gange.
Gampola rensningsanlæg ligger helt fantastisk som man nok kan fornemme på billederne herunder. Smuk udsigt, natur og området omkring anlægget har de virkelig kælet for.
Vi gik rundt, op og ned og omkring og jeg fik lidt fine billeder.
Det var alt i alt super fedt at få besøgt det færdige projekt og jeg blev bestemt ikke skuffet over hvad vi så.

Turen forsatte nu op igennem bjergene. Vi skulle op i 1190 meters højde så den fine hybrid bil var lige pludselig ikke så økonomisk.
Det sidste stop inden ankomst til vores mål var selvfølgelig en the fabrik. Vi skulle ind og se produktionen og selvfølgelig smage på the og købe lidt. Her fik vi også fin frokost.

Som det kan ses på billederne så er der simpelthen total beklædning på bjergene af theplanter. Helt fantastisk syn. Super grønt og ganske facinerende at the-plukkerne der skal gå rundt med en sæk på hovedet og plukker 50-70 kg i hver sæk, om dagen.

I Nuwara Eliya ankom vi sen eftermiddag og vi kunne lige nå en tur ned og købe jakker hos den lokale pusher som min kollega og jeg kender så godt, vi kom hjem inden det blev mørkt og temperaturen styrtdykker fra 20 grader til 10. Aftensmad og så i seng – Vi skulle op tidligt næste morgen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *