Lad mig starte med at henvise til et indlæg/post jeg skrev i januar 2018:
https://www.3004.dk/wordpress/?p=3865

I dette indlæg har jeg skrevet om min frustration og ikke mindst det økonomiske i at være bondefanget hos Yousee, for at kunne se den fodbold jeg gerne ville.
En ting er at mine priser er forældet, men tanken var stadig den samme da vi flyttede i maj, i år.

Jeg er en nørd og kan godt lide at få det maksimale ud af mit grej og ikke mindst forsøge at få den bedste løsning ud af ingenting. Det er vidst også noget med nærighed. Og så alligevel ikke. For når det kommer til TV og Stream, så er det bare sindsygt dyrt og at jage den billigste løsning syntes jeg mere handler om ikke at blive snydt!

Faktisk endte jeg med at sløjfe Yousee kabel-TV da vi boede i rækkehuset, da jeg endte med at købe et AppleTV 4K – Og dermed have alle Apps fra Viaplay, DR, TV2 osv osv direkte på TV’et.
Med fiberinternet var der ingen problemer, det som jeg dog vidste jeg gav afkald på, var billedekvalitet.
Så lad os starte denne lidt længere snak om at leve uden Yousee – med noget som Yousee ikke kan matches på.

Billedekvalitet
Der er meget snak om billede per sekund, bit-rates og lydkvalitet. Og jeg er slet ikke dygtig nok til at komme med en udtalelse.
Det jeg ved, er det jeg ser – Billedet fra et antennekabel, sat direkte ind i mit tv – Giver bedre billede end når jeg ser streaming fra viaplay eller yousee’s egen app.

En ting er at der kan være udfald fordi der er klumper i netværket, og der lige skal indlæses data igen, men det rene billede er bare ikke det samme. Og jo det savner jeg. Men jeg savner det ikke til små 600,- kr om mdr!

Ny bopæl – Ny løsning
Nårh jamen hvad er så blevet løsningen nu?
Jo, efter vi flyttede til ældre parcelhus, hvor vi dog var så heldige at der var trukket netværkskabler, jamen så vi fra sagt os Yousee – næsten!
Da vi flyttede i april/maj, flyttede jeg vores Hiper Fiber til Hiper Bredbånd på kabeltv, men så kom Fastspeed med net på 1000/100 mbit, til 249 – Så hoppede vi på den vogn!
Jamen hvad har det af betydning for kabel-tv? Jo det har en kæmpe betydning – For hvis ikke jeg havde den hastighed, så ville jeg nok have kørt kabel-tv!
Og med netværk i huset, hvor jeg har sikret kablet netværk til vores stue-alter – Så besluttede jeg at udbygget mængden af AppleTV til 3 stk!

Så nu sidder der AppleTV i soveværelse, stuen og i kælderen.
Indkøbt til 999,- pr stk, så ja det var/er en invistering, men når jeg kan leve med DRTV app, Youtube, NFLGamepass (koster penge), og Yousee’s egen app – Jamen så fungere tilværelsen!

HOV HOV – Yousee’s egen app? Ja – Vi har været så heldige at kunne være med på en bruger og dermed få adgang til Yousee’s kanaludvalg.
Det har jo haft en MASSIV betydning for vores udgifter, eller dermed mangel på samme.
Vi har altså haft samme kanaludvalg til 0,- kr siden april/maj!
En luksus som vi sikkert på et eller andet tidspunkt skal se os foruden, og så må vi løse den udfordring.

Livsstil – Vigtig for vores forbrug
En vigtig ting er også at tage springet – fordi man ved der kommer en tilvending til det nye.
Vores overgang gik meget frontalt og konsekvent kan man sige – barn #2 landede i slut maj, og med 2 unger har jeg desværre ikke længere tiden til at sidde i sofaen og se fodbold lørdag og søndag, fra 12.00 til 23.00.
I hverdagene ville jeg så gerne se Champions League – Men pga. for meget arbejde, så sover jeg alligevel når ungerne er lagt i seng.
Så VORES livsstil lige nu, hedder: passe børn og hus.
Den ældste på 2 år kan nøjes med Youtube og DRTV, det er kun en bonus at der er Disney Junior på Yousee’s app.

De voksenes brug, er blevet til TV on demand. Altså ser jeg f.eks. bonderøven fra DRTV’s arkiv når det har været sendt.
Charlotte ser stadig serier fra DVD/Bluray (BEDSTE BILLED KVALITET!)

Opsummering for livet uden Yousee
For os? Genialt! Vi spare 600 kr om måneden!!!
Og jeg har ikke en gang nævnt deres kamp med Discovery i dette indlæg! For det er irrelevant!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *