2. Maj 2016, første dag i Los Angeles, Californien, USA! Vi var ankommet sent aftenen før med flyver, fra Oslo,… Læs mere!
Lækker mad, Nørderi
Spareribs Sous Vide og grill
Efter et forår og en halv sommer med studier i hvordan man laver de gode ribs selv – Ja så… Læs mere!
Haven
Forår i den lille have
Endelig!!! Forår er det officielt når Forsythia springer ud – og det gjorde den igår, d. 19. april. De gule… Læs mere!
Haven, Nørderi
Erfaring: Robomow MC500
Sidste sommer var jeg på tilbudsjagt for mine forældre. Der blev sms’et hjem fra ferien: Nu er der tilbud på… Læs mere!
Hverdag, Lækker mad
Sous vide: Pulled Pork, del 2
Så blev der endelig plads i madplanen til Pulled Pork burger! I går blev posen med klumpen taget ud af… Læs mere!
Lækker mad
Sous vide: Pulled Pork, del 1
Super Brugsen har i denne uge tilbud på nakkefillet fra slagteren – Og nede i vores lokale lå der et… Læs mere!
Haven
Begyndelse på forår
Endelig kan man faktisk se der sker lidt ude i haven! De første bebudere af forår er selvfølgelig krokus og… Læs mere!
Lækker mad, Nørderi, Weekend
Påskelam i sous vide gryden!
Update 28/03-2018 – Læs og se forberedelserne her Oprindelig tekst: Et forsøg på at lave lam i det varme vand… Læs mere!
Lækker mad
Pulled Pork opskrift
Tilbage i december lavede min bedre halvdel og jeg pulled pork i 3-4 dage i træk for at servere til… Læs mere!
Haven, Nørderi
Forspiring – Status slutning af marts
Efter en uge med sol og varme i glaskanarpen i stuen – ja så kom der virkelig magi og grønne… Læs mere!