Lørdag aften havde vi inviteret mine forældre til middag – og jeg havde lyst til at prøve noget nyt.

Så var det jeg kom i tanke om vi havde invisteret i Nigella Lawson’s kogebog – Og der er SÅ mange fede opskrifter! Fra det helt simple til det lidt mere komplekse.

Jeg begav mig ud i en forret og en hovedret.

Forret:
Smørstegte kammuslinger med ærtepurre.
Æretepurren var med grøn karrypasta og cremefresh – Smagte helt fantastisk!
Kammuslingernes sødme overkom den lidt stærke smag fra den grønne karrypasta i ærtepurren.

Hovedret:
Kylling stegt i hvidløsolie, estragon og forårsløg – på den ene side, og dernæst kogt/dampet med hvidvin hældt i panen.
Kyllingen blev alt i alt stegt i 15 minutter, så blev der lavet sauce af resterne i panden, her tilsættes fløde.

De her opskrifter er bare lige hvad jeg kan huske, hvis nogen ønsker mere udførlig opskrift, så sig til – Så scanner jeg den lige ind 🙂

Se billederne herunder!
DSC_0944 DSC_0946DSC_0943 DSC_0947 DSC_0948 DSC_0951

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *