Hyggen forsætter med LEGO klodserne!

Først et par billeder af kaos 😁🤣 Og på billede 3 kan man så se når der er ryddet bare lidt op på alle byggepladerne.

Det bliver jo bare rigtig hurtigt, til at man har mange forskellige bøtter, bægre, poser eller andre former for beholdere med klodser – og inden længe så ligger de løse klodser også ud over det hele. Jeg har efterhånden selv et system som går ud på, at jeg rydder op når jeg ikke bygger videre. Det vil sige inden jeg går væk fra bordet, så har jeg også ryddet op igen. For ellers kan det godt være svært at få startet op igen næste gang.

I denne omgang har jeg haft gang i søjlerne inde i bjerget, og ikke mindst lidt infrastruktur i form af bro til toget og en lille bro ind til hulen.
Det blev lidt svært at få ordenligt billede af de mørke grå klodser som jeg har brugt under togskinnerne. Men det er 1×6 arches.
At løfte skinnerne op, er jo lidt en af de ting som gør at klodserne ikke længere klikker sammen. Og derfor bliver det hele lidt ustabilt på ramperne op og ned af broen. For her “Hænger” skinnerne bare.
Men det fungere rigtig godt. Toget kører fint rundt på banen.

Tanken med broen ind til hulen, er det bliver adgangsvej ind til gavefabrikken.
Modsat mange andre steder i byggeriet, har jeg brugt mange tiles/fliser, over broen. Tanken var at det sku ligne nyfalden sne, og ind i mellem har jeg så sat et par “jumpers”, så jeg stadig kan sætte minifigurer på broen.

Inde i bjerget, har jeg arbejdet lidt med afstivning af bjergsiderne og ikke mindst under de hvide 16×16 plader.
Det står nu dejligt stabilt, men om jeg er helt i mål, er jeg i tvivl om. For det er kun støtter ude i hjørnerne. Hvilket betyder at en 16 knob bred plade, ret nemt bøjer ud.
Men jeg vil rigtig gerne undgå for mange søjler, for at have lidt plads til indretning inde i bjerget. Så nu prøver jeg mig frem – og så må tiden vise sig, om det kan lade sig gøre.

De kommende opgaver kunne meget vel være, at få styr på skøjtebane ude på de blå plader. Altså få lavet kanter i sneen og så lagt en masse tiles på, for at skabe den frosset overflade.

Så er der lidt med at få bygget det sidste hvide hen over tunelen, det bliver lige lidt højere, men skal stadig ligne at være en del af bjerget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *