I denne episode forsætter jeg med at opbygget bjerget.

Det er i blandt andet denne proces, at rigtig mange klodser forsvinder ind i mellem de store bjerg-elementer, for at stabilisere og “binde” dem sammen.
Dog er det ikke det endelige produkt, for senere kommer alle de små detaljer og i løbet af byggeriet skal jeg også tilpasse afstivning når jeg sætter plader på toppen.

Jeg fik jo engentlig lavet udkørelsen til tunnelen, men jeg er ikke tilfreds med den. Så i senere afsnit må jeg ind og lave den om.

4 thoughts on “Video serie: LEGO Juleby afsnit 2”

 1. Hej har studeret din lego juleby mega fedt lavet, har selv en juleby igang hvert år, men mangler at bygge et ordenligt bjerg toget køre igennem, hvor har du fået bjerg siderne henne, jeg kan hverken finde dem på Legos hjemmeside eller Amazon, kan du hjælpe med det? Mvh Morten

  1. Hej Morten,
   Jeg finder rigtig mange klodser via den side som hedder bricklink.com eller som du selv skriver lego.dk

   Udfordringen er at lego giver både danske og engelske navne, og for at gøre det endnu nemmere, så er der også forskellige produktnumre til hver enkelt klods.
   Men dem jeg bruger, finder du her:
   https://www.bricklink.com/v2/catalog/catalogitem.page?P=6082&name=Rock%20Panel%204%20x%2010%20x%206%20Rectangular%20(BURP)&category=%5BRock%5D#T=C

   Det er lidt en videnskab at handle på Bricklink, men kort fortalt, så handler man hos private som har oprettet en butik inde på bricklink. På den måde opstår der forskellige priser på samme typer klodser.
   Alternativt, så køber man hos lego, hvor man er garanteret god kvalitet.

   Hvis du har flere spørgsmål, så giver du bare lyd.

   Godt nytår!

 2. Hej Carsten fedt jule tema du har lavet, men hvor får du fat i de lego elementer du bruger til dit bjerg, jeg kan ikke finde dem hverken på Legos hjemmeside eller Amazon, kan du hjælpe? Og godt nytår
  Mvh
  Morten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *