2022 blev året hvor Byggepladens Klodsfest kunne genoptages.
Og sikke en Klodsfest i Næstved!

Massere af fantastiske LEGO byg og ikke mindst massere af sludren, grinen og ikke mindst god sparring!

Lige netop sparring er for mig en af åresagerne til at deltage aktivt i fællesskabet!
Der er så mange sjove detaljer, gode ideer og ikke mindst koordinering til kommende arrangementer som vi havde fantastisk tid og rum til at få vendt på årets Klodsfest.

Mit bidrag til udstillingen, var en del af Moduverse Layoutet, hvor min 3i1 City, skulle inkluderes i det store layout med 11 andre LEGO-byggere.
Jeg har knoklet de sidste par uger, for at konvertere min by fra almindelige baseplates til Moduverse systemet, og det har været en fantastisk transformation!

På siden LEGO 3i1 City, kan I se hvordan det hele er blevet til og hvordan forløbet har været. Og her på dette inlæg, kan I så se hvordan det ser ud når det hele bliver flettet sammen med venner fra Byggepladen.

Jeg kan ikke tage æren for togbane og tog, men jeg syntes mit bidrag med med 6×6 plader, var et flot og stort bidrag.
Det er min første deltagelse i udstilling sammen med andre fra Byggepladen. Tidligere har jeg lavet lidt til udstilling i BR, blandt andet LEGO Ninjago: Tordenvogternes vulkan-ø – Billeder af den færdige model – Og så har jeg tidligere udstillet et tidligt stadie af mit 3i1 City LEGO udstilling i BR Rødovre.

Jeg må sige det at gå over til Moduverse, virkelig har tændt for noget i min LEGO hobby. Det giver muligheder, det har skabt kreative tanker og ideer, og ikke mindst har det sociale i at forbinde flere personers bidrag – til ét stort layout – virkelig gjort indtryk på mig.
Weekenden i Næstved har sat gang i en masse, og jeg ser virkelig frem til mange flere sjove timer med andre LEGO byggere, som bidrager til dette Moduverse System.

Afslutningsvis, så var det virkelig fantastisk at se børn og barnlige sjæle reagere, stå og kigge, smile når de opdagede sjove detaljer og ikke mindst fortælle børn og forældre omkring de sjove ting som var stillet op.
Det er virkelig givende når man får lov at fortælle om det man har brugt så mange timer på og forhåbentlig sætte børn og andre LEGO fans i gang med noget spændende fordi de har fået inspiration fra vores udstilling.

Herunder er en masse billeder. Det er mest med fokus på mit bidrag og de sjove ting som skete i Moduverse layoutet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.