Ja det er måske ikke lige årstiden – Men hvad betyder det, når nu man har fundet et HIT på opskrift til risengrød!

Vi lavede det faktisk første gang tilbage i december 2020, men der fik jeg aldrig taget billeder eller gjort så meget ud af det. Men så her i starten af maj, kom den store af ungerne i tanke om, at nu kunne han godt spise risengrød igen!

Og det er har aldrig været nemmere, at tilberede end med Sous Vide!

Opskrift:

  • 2 dl grød-ris
  • 1 liter sødmælk
  • 2 teskeer fint salt

Sådan gør du:
1. kom alle ingredienser op i en zip-pose som er kan tåle 100+ grader!
2. Tricket til at få luften ud af posen: Lad posen hænge ud over bordkant og så luk zip!
3. Sørg for at lige massere ris og mælk sammen og kom så posen op i gryde med 90 grader varmt vand!
4. Samlet varmebehandling 2 timer.
5. Hver ½-time tages posen op og masseres. Læg posen på et hviskestykke på bordet og sørg for at sprede massen godt ud i posen.
6. Efter de 2 timer, hældes risengrøden op i en gryde eller skål. Lad det gerne stå lige og dampe af.
7. Serveres selvfølgelig med smørklat og kanel-sukker, Velbekomme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.