Jah tiden flyver, og ind i mellem kommer der i disse “notifikations-tider” en besked ind fra facebook eller WordPress, om at jeg mangler at holde jer læsere underrettet om nyt i mit liv.

Status er (den vigtigste): Søn #2 kom til den 26. maj, der blev holdt lidt orlov, så skulle jeg starte et nyt projekt op – Ferien kom – Projektet forsætter for 125% og det tager super meget af min tid, måske også mere end man egentlig ønsker.
Men super spændende sag for mig fordi jeg for første gang sidder som chef for 36 mio DKK, i et projekt med insitu beton og råhus i elementer.

Barnedåb er netop overstået og prins #2 er blevet fejret med hele familien! Sikke en skøn dag i vores nye hus! Super fedt at vise frem endelig for vores store familie og de venner som ikke allerede havde været forbi.

Og ja, så når man ikke sidder på byggepladsen, så sidder man med drengene på skødet eller som i søndags – bare mig og konen på Sushi restaurant UDEN børn! hold da op. Tænk at jeg er kommet til det stadie i livet, hvor 1,5 time uden børn faktisk er THE SHIT.
Misforstå det ikke, det er jo fordi det er en mærkelig ting… Man føler sig jo tom uden dem!
Konen sagde det så rigtigt “Det er den første middag i 2 år uden vådservietter”!!!

Men der er fuld knald på – Jeg skylder stadig jer alle sammen lidt input om gear og gadgets som jeg har købt – og der er faktisk kommet nyt til! Og der er mere nyt på vej.
Det mest spændende for mig, er at jeg har kastet mig ud i at skulle sætte access points op i vores nye hus. En ting som jeg lidt frygt for, men håber det løser vores dårlige dækning.
Der er indkøbt nye Apple TV’s version 4K – Simpelthen fordi jeg blev træt af ATV2 som sad i soveværelset og ikke fungerede ens med stuen.
Yderligere har vi fået TV stue i kælderen – Og når nu der var ATV 4K til 999,- Så købte jeg 2.

Men størst af alt i mit nørde liv – Der er købt ny PC.
Det var bestemt ikke planen – Men uheldige omstændigheder med strøm i huset, gjorde at den nye brugte hardware jeg havde købt af mine gode kammi, desværre futtede af.
Så der er købt sidste nye skrig af hardware og er du SINDSYG en monster machine jeg har nu!
Det er SUUUUPER fedt til mit billede redigering og min kæmpe mængder af gaming som jeg jo har tid til…. NOT….
Men det skal jeg nok lave en post om – hvad jeg fik købt.

Så netop nu – dette skrevet – Sidder jeg i vores kælder og nyder køligt gulv, mens der er 28 grader uden for… Sikke en Indian summer!
Ingen klager herfra! Jeg har siddet inde hele dagen… øv bøv!

Vi skrives ved!
Nyd varmen og læs det her om natten når i alligevel ikke kan være ude!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.