Ja, det er så derfor I ikke har kunne læse meget fra familien i det lille rækkehus i Hillerød. Der har været knald på siden april, og nu begynder det endelig at tage form – I nye omgivelser!
Vi er så glade for at vi kunne finde midler og løsninger på at finde vej til vores nye (gamle) hus, og vi glæder os rigtig meget til at vise det frem til familie og venner!
Men inden det kan nydes har der skulle ydes!

En stærk gruppe af gutter hjalp til med det sidste den 28. april, hvor møbler og vores lille rækkehus blev tømt.
Med en trailer fra Bilka og almindelig trailer fra svoger, ja så gik flytningen hurtigt og effektivt.
Forinden, i påsken, havde jeg knoklet på med at tømme skurer, loft, kontor og generelt småting. For vi netop den 28. kunne have fokus på alt det som én person ikke kan klarer alene.

Nu er der gået en uges tid, og det tager stille og roligt form i det nye hus. Møbler kommer på plads, der tømmes flyttekasser og der bliver overordnet sat ting i system.

Der er dog stadig lidt ting i lidt længere proces.
F.eks. så kommer de nye elementer til køkkenet i uge 20, og i uge 21 kommer snedkeren og montere. Det har selvfølgelig betydet at vi ikke har tømt flyttekasser med køkkenting.

Inde i stuen har elektrikeren været i gang med at lave nye føringer til et udtag hvor jeg gerne ville have netstik og antennestik. Det betyder at der lige er en lille proces med maleren som skal gøres færdig, før jeg pakker min lille “biograf” helt ud.

Maleren nåede vi at have færdig dagen før indflytning, men på daværende tidspunkt havde jeg allerede fyldt nogle rum med flyttekasser og ting, så han kunne ikke komme til alle steder.
Så maleren kommer tilbage i denne uge og maler spisestue og det sidste store rum i kælderen.

Processen med at flytte lillemanden er også gået super fint! Han gjorde ikke nogen udslag overhovedet da rækkehuset begyndte at være lidt tomt og ting forsvandt. Det var først da hans fine farvede IKEA hylder var fjernet, at han vågnede op en dag og pegede på væggen.
Nej, han er derimod helt vild med den nye store have. At der er kommet sand i sandkassen og alle de mange fine granitsten som ligger i haven. De er jo så fine og skal vises til far og mor hele tiden!

Min søde gravide kone var forbi i går og gøre rent i rækkehuset en sidste gang. Så nu er der ikke mange ting tilbage at gøre der, for at det er klar til nye beboere.

I det nye hus glæder vi os til at finde helt på plads, men det kræver lige køkkenet bliver sat op og de sidste kasser tømt. Måske det hele kan blive løst før der kommer en lillebror.

Posted in Hus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.