Det blev til lige under 4 år, i 2 omgange med SousVide Supreme Demi. Men nu har jeg afleveret nummer 2 retur igen til EL Giganten med samme fejl som den første.
Allerede for et par uger siden opdagede jeg at belægningen i gryden var boblet lidt i bunden, og jeg genkendt derfor scenariet fra første gryde som vi havde. Når den først bobler op, så går der hul og det giver nogle ikke så pæne overflader i gryden.
Derfor havde jeg fundet kvittering frem, og det handlede bare lige om at finde tiden til at komme forbi butikken.

Det er til dels skuffelse, men mest irritation over at produktet ikke holder. Ekspedienten sagde nede i butikken så ganske rigtigt “Det er jo det de er designet til. De skal gå i stykker efter 2-3 år. Ligesom printere og mobiltelefoner”.
Desværre har han så evigt ret, og det bekræftede mig bare i, da jeg fik byttet første gang så skulle jeg sikre kvitteringen for nummer 2, for hvad nu hvis denne også fejlede… Well…
Jeg har fået mine penge retur, ingen problemer. Fin service fra EL Giganten, det er nok første gang jeg siger det, men det skete!

Men hvad så nu?
Jo, jeg var selvfølgelig afklaret allerede da jeg tog ned med gryden, at det skulle ikke være en bytter. Nu gider jeg ikke det mere.
Nej, nu må jeg følge med i udviklingen og skifter over til en Sous Vide stav i stedet.
Og fremtiden er her jo allerede. En med WIFI og Blutooth. Anova er den jeg går på jagt efter.
Og hvorfor nu skifte til en stav? Jamen det er ganske klart, det giver fleksibilitet! Jeg bestemmer selv hvor meget vand der skal opvarmes, og kan skifte mellem gryder eller evt. større kar! Dette kunne en fast gryde jo ikke tilbyde.
Så trods noget skidt, så er det ikke så skidt at det ikke er godt for noget… 🙂
Nyt legetøj skal findes! Og det kan vi godt lide!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *