Børnenes mekka i februar! Det er så vildt at se så mange klodser!

Lad os starte med det gode for LW 2019, og det er fordi jeg desværre kun kan gøre det kort.
Mad og siddepladser, var bestemt noget som arrangøren havde fået øjnene op for efter sidste års kaos! Der var i år flere madsteder, og mange steder med borde/bænke eller borde/stole. Fremragende!
Til det skal nævnes diversitet i typen af mad. Det er stadig simpel mad, men i år var der mere forskelligt!

Ja det var så hvad jeg havde af gode ting for i år… Bortset fra LEG GODT som selvfølgelig stadig fungere når man sætter sig med Duplo og LEGO!

Men i år gik vi desværre særdeles skuffet derfra! Ja faktisk med en tom følelse! Og glade for vi havde booket billetterne tidligt, så man fik 30% rabat.
Der manglede simpelthen noget i år. Der var intet “stort”, der var intet WAUW!
At mine billeder herunder kun handler om LEGO City layout, er egentlig fordi det er der jeg har min interesse, men selv det layout, var fuldstændig magen til sidste år! Der var selvfølgelig tilføjelser af de nye toge og de par City sæt som er kommet i januar. Men opbygning og struktur var det samme. Skuffende!

Den store hal, hvor der var Star Wars, Technic, Architecture, City, DUPLO og meget mere, den virkede tom! Der var ikke sat noget op i højden!
Der var en fin udstilling for Star Wars jubilæum, men f.eks. Technic – Hvor var den real-size Bugatti?
Der manglede noget til at fylde rummet op af! Jeg kan ikke huske hvad de havde sidste år, men det virkede bare tomt i år. Og det var ikke i mangel på mennesker. Der var massere!

Fan Zonen – Min helt store interesse. Se hvad andre fans de bygger. Det var mere eller mindre det samme som sidste år?! Der var et par små stande som var udskiftet, hvilket er meget normalt, men det store bylayout hvor mange fans fletter sammen. Det var de samme huse og mange af dem var faktisk kedelige!
En person, som jeg fulgt i løbet af de sidste par måneder var så blevet kastet ind i dette. Med sit middelalder layout. Det passede slet ikke ind i og jeg tror han går hjem skuffet, over ikke at have haft sin egen stand.

Som alle de andre år, så kan man komme hjem med en Lego Minifigur, med et print på maven og selv vælge hvordan denne figur skal se sig ud.
Men det kaos var det samme som sidste år! Det er bare ikke i orden!
Det ender med at blive en forældre-kø, hvor børnene så skal tilkaldes når man endelig er kommet igennem til byg selv området. Så kan man få sit navn på en rød 2×4 klods, men der er så lige 15 minutters kø der også. Så der sender man ungerne væk igen.
Det skal simpelthen laves anerledes.

Så hvad med næste år? Det tvivler jeg godt nok stærkt på! Næste år skal der købes en børnebillet også, og det syntes ikke det er værd!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.