Det er super vigtigt at fjerne den “hinde” som sidder på bagsiden af ribs!

Der er flere som har kontaktet og ikke kan forstå hvad det er de sidder og tygger på, når de har lavet ribs – Men det er altså den her hinde!

Det er meget simpelt at fjerne den, når man har prøvet det et par gange!
Jeg anbefaler at bruge køkkenrulle og en halv-sløv kniv!
Snit op langs med et ben, så hinden løsnes.
Løft op i kniven, så hinden trækkes fra kødet og benet
Nu har man så mulighed for at komme til med køkkenrullen, som man bruger til at holde “greb” om den fedtede hinde.
Træk så hen på tværs af benene, start helt tæt på benene, og jo længere man kommer, så flyt grebet ned af. På den måde undgår man hinden knækker.
Lad være med at brug mine billeder som “best practice” jeg var ikke så god denne gang… 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.