Tiden flyver når man har det sjovt, og sikke en sommer vi har gang i, i det lille rækkehus!

Men der ligger stadig en bunke billeder fra Californien, USA, som jeg meget gerne vil dele med jer. Og fortælle om vores tur. Det begynder jo så småt allerede at ligge lidt fjernt i min (knap så) gode hukommelse… 

Som tidligere beskrevet, så var vores tur fuldstændig planlagt, flyrejsen bestilt, bilen booket, hotelværelser reserveret, men alt ind i mellem var til fri leg!

Vi var så heldige at være afsted i 2016, hvor vi virkelig legede turister og ligesom fik USA ind under huden, og denne gang kunne vi med vores søn nyde turen og tage tingene som de kom. Dog med den ro i sindet, at vi vidste hvor vi skulle sove hver dag.

Men alt det praktisk, bortset fra det at rejse med en baby, havde vi prøvet før. Det vil sige vi vidste hvor vi skulle handle, vi vidste hvordan lufthavnen fungerede og vi vidste de basale ting som gør turen bekvem, som hvad der er rart altid at have liggende i bilen på en road-trip.

De første billeder som jeg ligger op her er fra vores ankomst til Los Angeles, Huntington Beach.
Det kan ikke siges tydeligt nok hvor lidt vi har interesse i LA… Det er virkelig en elendig by og derfor skulle vores ophold her i 3 dage handle om at vende os til tidszone og ikke mindst lade lillemanden falde til. Ydermere, så var det jo ferie – Så at starte med afslapning og gåture vedstranden, udsigt til vandet fra egen terrasse, må siges at være ferie!

Dog var hotellet: Travelodge Ocean Front – Huntington Beach – MØG elendigt!

Det eneste plus vi kan liste op var placering ved vandet. 
Jeg vil vælge ikke at liste alt det negative, men blot fraråde alle at overnatte der!
En sådanne oplevelse er noget af det som man tager med, når vi forsøger at få mest for pengene og de “reviews” som ligger på hotels.com og tripadvisor.com alle taler i øst og vest.

Det som LA dog har – På sin vestlige side, er havet og stranden! De er enorme og vandet er smukt, men også dramatisk blåt og lumsk. Der er store bølger og massere aktivitet på vandet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *