Det skulle egentlig have været en ekstra oplevelse som del af det store familietræf som sker 1 gang om året, men familietræffet blev aflyst og så stod vi der med booking af hotel og billetter til Legoland. 

Så vi måtte jo finde på noget lidt andet og bruge weekenden på 🙂

Vi tog i Legoland fredag eftermiddag / aften, og det var virkelig hyggeligt. Der var ikke så mange mennesker og trods det skønne sommervejr, så fik vi en behagelig tur rundt i parken.

Der var massere af plads og vi kunne se på lego-byggerierne som står fordelt hele parken. Især mini-byen er jo fantastisk og imponerende.

Da lille-manden ikke har størrelsen til at skulle prøve alle forlystelserne endnu, så var det jo en tur hvor vi blot trillede rundt med barnevognen, spiste is og tog det i roligt tempo.
Vi havde 4 timer til at gå rundt i parken og få set det hele og det var rigeligt.

Det som vi vil huske til når lille-manden er større, er at Legoland er langt mere til de små end Tivoli og Bakken er. Der er 100% fokus på børn i 4-10 års alderen i største delen af parken og så er der lidt vildere rutschebaner til de lidt ældre børn.

Nu var der ikke mange mennesker da vi var der, men kø-systemerne er også bedre udviklet og her ses de amerikanske tiltag. Der er også noget “book din tur”.
Ligesom det også er meget amerikansk med at der spilles musik over alt i parken, du får taget billeder på alle forlystelserne og der går “figurer” rundt i parken og hilser på alle.

Her er lidt billeder fra Legoland, taget med iPhone.

Lørdag blev brugt på at kører til Hvide Sande på vestkysten.
Ren afslapning og så var det også en lille forpræmiere på hvad der kommer til april, en noget længere road trip i USA. Så vi ville gerne se hvordan lille-manden tog hele situationen.
Turen blev kørt på de små jyske landeveje og var en fornøjelse at kører i de tomme, grønne og åbne landskaber.
Her er billeder fra vores stop ved kysten, taget med Nikon

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *