Dag 11 – Og “the show must go on”… Vi forlod Yosemite med fantastiske oplevelser i bagagen, satte os i den lave Mustang og kørte første vest for at komme ud af parken og så syd på. Vi skal nu til Las Vegas – Gennem Death Valley.

Men først skal denne dag bruges på miles, miles og atter miles i bilen. Naturen og vejret gjorde det pæne ved alle stop vi gjorde på vej ud – Og især ved “Tunnel view” fik vi en flot afsked med parken.

dsc_5400

Turen ud af parken var af krogede veje og massere af smuk natur. Men der gik ikke lang tid før landskabet åbnede sig op og var fladt som en bradepande!

Vi kom ud på de åbne veje og kunne faktisk ikke se hvor vejen endte – vi kunne blot se at vi skulle lige ud! Vi fulgtes med jernbanen på den ene side og vinplanterne på den anden. Såldes så det ud i rigtig mange miles på dagens tur.dsc_5409

Da vi nærmer os yderkanten af Californien så oplever man hvor stor bare en stat virkelig er og hvor varieret natur og landskab kan se ud! Vi er nu for alvor på vej ind i den tørre del af Californien og første bjergkæder vi kører igennem synes total livløse. Man fornemmer virkelig at man er på vej mod ørken stater.dsc_5430dsc_5451

Og så alligevel – Man kommer en top og så åbner dette grønne landskab sig op. Uden at begive mig ud en større geografisk forvirring – Så virker det for mærkelig at man kører igennem et tørke område for så at konstatere at der i midt er en grøn oase… Men smukt er det!dsc_5454 dsc_5466

Ærke amerikansk!!! Dette var indkørslen i ingenmandsland til et landsted halvt oppe af bjergene.dsc_5482

Dette var vejen vi kørte af – Fantastisk natur og der var ikke de store muligheder for at dreje fra og dermed kører forkert.2016-05-12-18-22-23

Efter god lang dag i bilen – Kom vi frem til pitstop. Vi er i Ridgecrest og havde booket dette billige motel. Rigtig fin standard og det eneste som var træls her var faktisk at WIFI drillede en del.

Generelt var det et hyggeligt sted med total utætte vægge og døre. Vi kunne hører naboens TV det meste af aftenen og da det blev senge tid – Jo så snorkede både han og hun højt.

Vi lavede mad i mikroovnen denne aften. En af de ting som vi har lært ved vores roadtrip for at holde budgettet. Jamen så køber man frostmad i Walmart og så ryger det i mikroovnen 3-5 minutter. Udvalget af færdigretter er vanvittigt i USA. Det er ikke ligefrem fordi at supermarkederne opfordre deres kunder til at lave mad selv. Der er flere frysere med færdigretter end der er samlet set i en bilka til hele deres sortiment af frostvarer.

Vores sjove oplevelser var da også flere steder, at amerikanerne går på indkøb og tager 10 færdigretter med hjem – og 10 poser revet ost. Så er der med mad til 10 dage.dsc_5526

I stedet for at gå i seng så havde jeg set mit snit til at få en solnedgang bag bjergene og nyde mørket her i ørkenen. Så jeg stillede op langt ude fra byen og fulgte solens dans mod bjergene og skyggernes vandren over landskabet.

Mit fokus kom dog hurtigt på noget andet da en støvsky begyndte at forme sig bag mig. Det viste sig at området var godt brugt til motorcross og kørsel offroad. Den burde jeg jo have set komme, men sjovt at se var det og jeg fik da en lille sludder med gutterne som passerede.dsc_5542

Så havde man jo nok ventet nogle billeder af stjerner og bjergkæde – Desværre så var der alt for meget lys-forurening og helt hvor det kom fra fandt jeg faktisk ikke ud af. Men solnedgangen var smuk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *