Efter en ret sen ankomst til hotellet i Negombo – Hvor vi faktisk fik super mad, hel hummer med fritter! – Kunne vi om morgenen stå ud af sengen og træde direkte ud på Negombo Beach. Det er en af de bedste strande på Sri Lanka og den skuffede heller ikke denne gang.
Vi gik en tur op af stranden efter vi havde fået en virkelig ringe morgenmad. Byen og turisterne var kun lige ved at vågne og der var det her præg af at der havde været gang i den hele natten på strandbarene og nu gik der nogle og ryddede det sidste op.

Vi skulle forholdsvis tidlige afsted og mod lufthavnen, men på vejen slog vi forbi det der skulle have været en af de største fisk-aktioner, men desværre var der lukket helt ned pga. helligdag.
Vi trillede derfor mod lufthavnen og kunne takke af og farvel til vores guide gennem 9 dage.

Nu ventede en af de oplevelser som vi med stor sandsynlighed kun oplever 1 gang – Maldiverne!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *