Fredag den 16. januar startede en rejse som vi havde ventet meget længe på!

Som tidligere skrevet var turen booket helt tilbage i juni/juli måned, så trangen og sommerfuglene til en tur der skulle give én på “opleveren”  nåede at bygge sig godt der op af.

Det her bliver så første post med billeder fra dag 1 på Sri Lanka. En dag som startede lige på og hårdt efter flyvetur fra København.
Vi landede planlagt på Sri Lanka, i lufthavnen ved Colombo, kl. 8.00 og her ventede vores chauffør/guide. Efter mine oplevelser i 2009 havde jeg gjort mig mange forestillinger om hvilken bil der skulle fragte os rundt i 9 dage, men det blev en glædelig overraskelse da vi steg ind i nyere Toyota Prius.

Jeg havde efter mange timers undersøgelse og lidt background check via mine tidligere lokale kollegaer på Sri Lanka fundet frem til Fernando Tours. Fordelen ved Fernando er at der sidder en dansk kvinde som hjælper ham og os danskere som vil til Sri Lanka og benytte denne type rundrejse. Trine var en stor hjælp og her i den første tekst kan jeg da godt afslører at turen igennem var super god og vores guide var super venlig og imødekommende. Jeg kunne ikke helt blive klog på om han var ny i faget, men det havde ingen betydning for vores rejse.
Måden at se Sri lanka på syntes jeg personligt skal opleves som vi gjorde det – med muligheder for at skifte noget af transporten ud med en togtur i bjergene som skulle være super smuk.

Direkte fra lufthavnen kørte vi mod første oplevelse på turen – Elefantbørnehjemmet i Pinnawala. Det var en fantastisk start på vores tur rundt på Sri Lanka – Forventningerne til fantastiske oplevelser blev indfriet inden for de første 4 timer efter ankomst til Sri Lanka.

Efter et super stop i Pinnawala elefantbørnehjem gik turen videre nord på til Sigiryia hvor vores første hotel var og på vejen skulle vi gøre stop i Dambulla.
I Dambulla er der nogle fantastiske grotte-templer. Templer som er bygget ind i bjerget og myterne og  historierne handler om hvordan de har fået de smukke skulpturer og figurer ind i templet. Blandet andet figur som vel er 25 meter lang!
Da vi havde gået rundt i grotterne og set det hele, så begyndte solen at gå ned i det fjerne og vi kunne stå i 160 meters højde og nyde den smukke udsigt.
Ruten gik nu til hotellet og første aftensmad.

Et par links til Trine og Fernando:

https://miss-world.dk/privatchauffor-i-sri-lanka

https://fernandotours.com

3 thoughts on “Turen til Sri Lanka”

 1. Hej Carsten,
  Tak for den søde anmeldelse af Fernando Tours.
  Kan se at det er et par år siden du har skrevet den og siden har vi lavet lidt om på de links, du har skrevet nederst i blogindlægget.
  Vil være taknemmelig på egne og Fernando’s vegne, hvis du vil rette dem i teksten.

  De nye links er:
  https://miss-world(dot)dk/privatchauffor-i-sri-lanka
  https://fernandotours(dot)com

  Ps. Jeg kunne ikke finde en kontaktside at sende beskeden fra, så var nødt til at skrive (dot) i stedet for . for at undgå at din spamfighter tror jeg har dårlige hensigter.

  På forhånd tak!
  Kh Trine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *