Vi starter året med en fantastisk rejse – Som blev bestilt helt tilbage i juli måned 2014.

Det nok ikke nogen hemmelighed at Sri Lanka gjorde et stort indtryk på mig i 2009 da jeg boede der i 6 måneder. Den store omvæltning af kultur og ikke mindst det fantastisk smukke landskab som præger hele landet satte spor i mig.
Det har jeg fået fortalt længe og mange gange nok om til Charlotte, således at hun gerne ville med mig derned.

Allerede før jeg bestilte flybilletter var der mange ting som skulle afklares og planlægges.
Når nu vi alligevel tager så langt afsted – så var der én ting mere som jeg ikke ville misse, Maldiverne! Det er ubeskriveligt fantastisk at være på disse øer og vandet omkring er ikke sammenligenligt med noget andet.
Oplevelserne på Sri Lanka skulle være meget omfangsrig således at Charlotte får set så meget af det som jeg også fik set mens jeg var der i ’09, men turen skal selvfølgelig også præges af noget nyt som vi kan dele og jeg ikke allerede har prøvet.
Dette har jeg fået til at lykkedes ved at booke et rejsefirma på Sri Lanka som sørger for chauffør, bil og booker alle vores hoteller. Det giver os et rigtig godt program og det giver os meget færre arbejde i planlægning når først vi er derude – For de skal sørge for os.
Prismæssigt er der ikke stor forskel på de 2 muligheder som jeg overvejede – Book alt selv og chauffør ved siden af vs. den pakke vi har valgt nu.
Det spændende og eventyrlige bliver at vi ikke kender de hoteller vi skal bo på, men det nok også det som gør turen lidt billigere, for jeg må jo se mig selv i øjnene og acceptere at jeg helt sikkert havde fået booket noget fancy og lækkert. Det er jo ikke nødvendigt når vi kun har 1 overnatning de fleste steder.

Jeg har allerede programmet nu og har da også teaset for noget af det vi skal opleve på facebook – men det er jo ikke mine billeder og ikke fra vores oplevelser, så programmet og oplevelserne vil jeg skrive om når vi er vendt tilbage.

For at vende tilbage til planlægning så var der selvfølgelig de flyafgange som er lidt af et puzzle.
Det jeg har endt med at booke er 2 sæt billetter. Fra København til Colombo og retur. Og et sæt fra Colombo til Male og retur.
Billetterne til Maldiverne er ikke de dyreste, men opholdet derude kan hurtige oversige en månedsløn pr nat!
Men med lidt snak rundt omkring og med folk som jeg kender der har været derude, fandt jeg et hotel med alt inklusiv (hvilket man bare skal have når man skal bo på en ø) til super pris!
Senere hen i forløbet er prisen for speedbåden ud til øen så kommet og det er en af de ting som skal tages som en oplevelse til den pris! 🙂

Charlotte har haft lidt flere forberedelser end mig da hun jo skulle til sygeplejersken og have et par sprøjter. Det er sådanne ting man lige skal huske når man rejser så langt væk. Nogle vacciner skal man have 2 gange, så man skal ikke være ude i sidste øjeblik.

Som den fotoentusiast jeg også er blevet så har der jo også været gode grunde til forberedelse her. Der blev som tidligere nævnt købt et Nikon D7100 i midt december og i denne uge ankom mine nye SD-kort. En forklaring og tech-snak kommer jeg med på separat blog-post.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *