Ankomst til Californiens hovedstad, Sacramento!

En by som vi ikke havde oplevet før, og vi var generelt nordligere i Californien end vi havde prøvet før.

Sacramento er kendt for sin Old Town og Downtown, og ikke mindst floden som løber igennem.

Der er rigtig meget spændende historie omkring Sacramento, som gør det super sjovt at gå rundt i byen og opleve den til fods.
Selvom byen er stor, så ligger Downtown og Old Town tæt på hinanden. 
Vi boede på et motel lidt uden for centrum, men ganske tæt på Old Town. Så vi gik langs med floden ind til Old Town og derfra videre ind.

Hotellet vi boede på La Quinta Inn Sacramento Downtown, var ikke det bedste. Igen meget typisk amerikansk med sine tynde vægge og utætte dører. Vi måtte faktisk skifte værelse, da det første værelse vi flyttede ind i, havde et gab mellem dørkarm og dør på 8 cm. Det var lige i overkanten…
Men personlet var venligt og gav os et andet værelse som var ganske udenmærket. Ganske nye møbler, men stadig elendig konstruktion.
Placeringen gjorde prisen billig, tæt på motorvej og uden for centrum. Men som skrevet tidligere, egentlig ret charmerende alligevel, da det lå helt ud til floden.

Vi fik set ganske meget af byen til fods, og vi brugte nogle timer i det store museum: California State Railroad Museum

Ganske imponerende samling af lokomotiver og vogne som stod udstillet her.

Ellers blev der shoppet lidt, byen havde et par butikker som Charlotte gerne ville ud og se og så var der selvfølgelig også et stop i Wallmart til at supplere op efter Yosemite.

En ting som vi var meget positivt stemt for, var renligheden i hele byen. Byen bar meget præg af at være senatorens hjemby og generelt meget “mappe-dyr”. 
Som det kan ses på mange af billederne fra centrum, så var der utrolig ryddeligt, græsplænerne stod snorskarpt og mørkegrønne. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *